voorgerecht Bart Ausems Kingcrabsalade

/door astrid

Voorgerecht Jef Schuur – Waddenzeekokkels

/door astrid

Voorgerecht Huub Biro – Tartina al Tonno

/door astrid

Voorgerecht Jean Jacques Menanteau – Risotto

/door Recepten van Topchefs

Voorgerecht Gert Blom en Jos van Dobben – zalm toro

/door Recepten van Topchefs

Voorgerecht Jos Grootscholten tartaar van dorade

/door Recepten van Topchefs

Voorgerecht Richard van Oostenbrugge oester

/door Recepten van Topchefs

Voorgerecht Karl van Baggem steak tartare

/door Recepten van Topchefs

Voorgerecht Sander Spruijt | Noordzee krab

/door Recepten van Topchefs

Voorgerecht Jarno Eggen | Ravioli’s

/door Recepten van Topchefs

Voorgerecht Martin Kruithof | Gemarineerde coquilles

/door Recepten van Topchefs

Voorgerecht Dennis Richter Uitdenbogaardt | Wilde zeebaars

/door Recepten van Topchefs

Voorgerecht Lars Albers | Langoustines

/door Recepten van Topchefs

Voorgerecht Joris Peters | tartaar van zeebaars

/door Recepten van Topchefs

Geroosterde langoustines topchef Jonathan Zandbergen

/door Recepten van Topchefs

Burrata in Foglia / Caviar / Avocado – Topchef Adrian Zarzo

/door Recepten van Topchefs

Ceviche van makreel – John Kocken & Douwe Verschuur

/door Recepten van Topchefs

Carpaccio – Anne-Sophie Breysem

/door Recepten van Topchefs

Gepekelde makreel – Bas van Kranen & Robin van de Bunt

/door Recepten van Topchefs

Warm gerookte afgelakte paling – Laurent Smallegange

/door Recepten van Topchefs

Ganzenlever – Lars van Galen

/door Recepten van Topchefs

Kreeft thermifor – Paul Fagel & Raoul Badal

/door Recepten van Topchefs

Tartaar van langoustine – Gerrit Greveling

/door Recepten van Topchefs

Yello fin tonijn met King krab – Andy Brauers

/door Recepten van Topchefs

Op deze pagina zoeken