Voorgerechten
voorgerecht Bart Ausems Kingcrabsalade
/door astridVoorgerecht Jef Schuur – Waddenzeekokkels
/door astridVoorgerecht Huub Biro – Tartina al Tonno
/door astridVoorgerecht Jean Jacques Menanteau – Risotto
/door Recepten van TopchefsTussengerechten
Tussengerecht Bart Ausems van restaurant Tout à Fait *
/door astridTussengerecht Huub Biro – Lasagna
/door astridTussengerecht Casimir Evens – Butternut pompoen
/door Recepten van TopchefsTussengerecht Gert Blom en Jan van Dobben – Gebakken kalfswang
/door Recepten van TopchefsHoofdgerechten
Hoofdgerecht Bart Ausems d’Anjou duif
/door astridHoofdgerecht Jef Schuur Steenbolk
/door astridHoofdgerecht Huub Biro – Fileto di Vitello
/door astridHoofdgerecht Jean Jacques Menanteau – Paleron bourguignon
/door Recepten van TopchefsNagerechten
Op deze pagina zoeken