Voorgerechten
Voorgerecht Gert Blom en Jos van Dobben – zalm toro
/door Recepten van TopchefsVoorgerecht Jos Grootscholten tartaar van dorade
/door Recepten van TopchefsVoorgerecht Richard van Oostenbrugge oester
/door Recepten van TopchefsVoorgerecht Karl van Baggem steak tartare
/door Recepten van TopchefsTussengerechten
Tussengerecht Jos Grootscholten rivierkreeft
/door Recepten van TopchefsTussengerecht Karl van Baggem spaghetti cabonara van snijboon
/door Recepten van TopchefsTussengerecht Martin Kruithof | Zwezerik
/door Recepten van TopchefsTussengerecht topchef Dennis Richter Uitdenbogaardt van restaurant O mundo | Wageningen
/door Recepten van TopchefsHoofdgerechten
Hoofdgerecht Casimir Evens – Hert gerookt in jeneverbes
/door Recepten van TopchefsHoofdgerecht Gert Blom en Jan van Dobben – Anjou duif
/door Recepten van TopchefsHoofdgerecht Jos Grootscholten kalfs ribeye
/door Recepten van TopchefsHoofdgerecht Thomas Groot lamszadelfilet
/door Recepten van TopchefsNagerechten
Nagerecht Lars Albers | Bossche koek
/door Recepten van TopchefsTerrine van 5 Hollandse kazen – Hein Willemsen
/door Recepten van TopchefsChocolade, kumquat en olijfolie – John Kocken & Douwe Verschuur
/door Recepten van TopchefsPassievrucht – Bas van Kranen & Robin van de Bunt
/door Recepten van TopchefsOp deze pagina zoeken