Voorgerechten
Ceviche van makreel – John Kocken & Douwe Verschuur
/door Recepten van TopchefsCarpaccio – Anne-Sophie Breysem
/door Recepten van TopchefsGepekelde makreel – Bas van Kranen & Robin van de Bunt
/door Recepten van TopchefsWarm gerookte afgelakte paling – Laurent Smallegange
/door Recepten van TopchefsTussengerechten
Ballottine van langoustine – Cees Helder
/door Recepten van TopchefsTortellini van knolselderij – Luc kusters & Robert Kranenborg
/door Recepten van TopchefsSkrei en snert – Luc Kusters & Robert Kranenborg
/door Recepten van TopchefsRundersucade – Rogér Rassin
/door Recepten van TopchefsHoofdgerechten
Carabineros / Iberico / Rode ui topchef Adrian Zarzo
/door Recepten van TopchefsPapillotte van Picanha – Hein Willemsen
/door Recepten van TopchefsEendenborst filet – John Kocken & Douwe Verschuur
/door Recepten van TopchefsTournedos – Anne-Sophie Breysem
/door Recepten van TopchefsNagerechten
Op deze pagina zoeken