LARS ALBERS, EXECUTIVE CHEF VAN RESTAURANT NOBLE* GEVESTIGD IN HET ILLUSTERE PAND VAN CHALET ROYAL IN ‘sHERTOGENBOSCH

Lars Albers, 31 jaar. Inmiddels bijna 4 jaar chef de cuisine bij Noble en daarvoor drie jaar souschef bij François Geurds. Met een aansprekend verleden in de keukens van De Librije***, Prinses Juliana te Valkenburg,  Cordial in Oss en De Kersentuin te Amsterdam.  Al sinds de opening is Lars dé grote smaakmaker van Restaurant Noble. Zijn waanzinnige passie bestaat uit het werken met de mooiste pure producten, die voorhanden zijn. En dat hoeft zeker niet altijd exotisch te zijn. Geef hem tomaat of bieslook en Lars tovert elk gerecht om tot een kunstwerkje, waarvan in de royale ongedwongen sfeer van Noble vervolgens genoten kan worden. Het hele team van ReceptenvanTopchefs was na afloop van de opnamen laaiend enthousiast over zijn culinaire prestaties. De films van zijn signatuurgerechten zijn een regelrechte ‘must’ om te bekijken. Je zult er zeker van genieten.

High res fotomateriaal van Lars Albers van restaurant Noble*