Edwin Vinke van Restaurant De Kromme Watergang**

Tussengerecht Edwin Vinke
Hoofdgerecht Edwin Vinke
Voorgerecht Edwin Vinke

ONS RESTAURANT

Ons restaurant is gelegen tussen Hoofdplaat en Breskens in een klein gehucht, Slijkplaat. De voormalige kleuterschool hebben we verbouwd tot een restaurant met aan de achterzijde een grote watertuin, modern terras en koikarpers. Het bleek vanaf de eerste dag een succes te zijn, veel Belgische gasten maar ook mensen uit de buurt alhoewel het hier erg dun bevolkt is, zeker wat zakenleven betreft. Streven naar perfectie was toen en is nog steeds ons motto maar dat is een lange weg omdat we toch wel heel erg afgelegen zitten. Intussen is het restaurant uitgegroeid tot 50 zitplaatsen met een aparte aperitiefruimte en een geklimatiseerde wijnkamer. Open keuken met modern interieur. Wij werken alleen met de beste producten, kakelvers en seizoensgebonden.

PERSONALIA

Naam : Edwin Vinke
Geboortedatum : 21-06-1967
Website : www.krommewatergang.nl
Lid van Les Patrons Cuisiniers
1 Michelinster vanaf januari 2005

OPLEIDINGEN

1 jaar Hotelschool ‘Ter Groene Poorte’
te Brugge, België
4 jaar Hotelschool ‘Ter Duinen’
te Koksijde (afgestudeerd in 1985), België
Verschillende stages gedaan in België en Frankrijk
GEVOLGDE CURSUSSEN:
SVH Leermeester
SVH Keukenmanagement

WERKERVARING

Vanaf 1993 Chef-kok / eigenaar van
‘De kromme Watergang*’
5 jaar Werkzaam geweest bij ‘Oud Sluis’
als souschef van Ronnie Herman

High res fotomateriaal van Edwin Vinke, Restaurant De Kromme Watergang **