TOPCHEF KARL VAN BAGGEM VINDT ZICHZELF OPNIEUW UIT IN HET KLEINE VECHTDORPJE ‘OPBUUREN’, YDILLISCH GELEGEN AAN HET RIVIERTJE DE VECHT

Karl van Baggem hoofdgerecht
Karl van Baggem tussengerecht
Karl van Baggem voorgerecht

Het is alweer enige jaren geleden, dat Karl van Baggem, voorheen Patron Cuisinier van Restaurant Auguste* en Michelin restaurant De Hoefslag*, een nieuw restaurant opende in zijn ‘oude’ plaats Maarssen. Direct aan de Vecht gelegen, bevindt zich zijn nieuwste culinaire parel: Restaurant OpBuuren.

Een combinatie van ‘chic & stoer’ en perfect per boot bereikbaar. De Vecht is vanaf de tafel op het terras, maar ook vanuit het restaurant in al haar schoonheid te bewonderen. Karl tovert hier wederom met veel kennis van zaken, creativiteit en liefde voor zijn vak, samen met zijn brigade, de meest verrassende en originele gerechten op tafel.  Karl heeft in zijn leven zo zijn liefhebbende voorkeuren ontwikkeld. In zijn keuken zijn  Osietra kaviaar en zomer en wintertruffel niet meer weg te denken. Topchef Karl van Baggem bereidt voor de camera’s van ReceptenvanTopchefs, een aantal schitterende ‘signature dishes’, waarbij deze mooie ingrediënten op een heel verrassende wijze worden gecombineerd. Niet alleen een genot voor ieders oog, maar vooral ook voor ieders smaakpapillen.

High res fotomateriaal van Karl van Baggem restaurant OpBuren