Een exclusief paar apart

Tussengerecht Stefan van Sprang
Hoofdgerecht Stefan van Sprang en Egon van Hoof
Voorgerecht Stefan van Sprang

Stefan van Sprang en Egon van Hoof, beide uit de school van Top Chef Ron Blaauw**, zijn inspirerende krachten binnen restaurant Aan de Poel* om de gast verzekerd te laten zijn van een verrassende avond. Mooie smaken, creatieve combinaties en bijpassende wijnen vormen hoogtepunt na hoogtepunt.

Het kosmopolitische interieur, de eigentijdse, met veel gevoel voor elegantie gepresenteerde gerechten, de indrukwekkende collectie wijnen en de ontspannen sfeer zorgen ervoor, dat restaurant Aan de Poel ‘avond aan avond’ gevuld is met liefhebbers van het culinaire genieten. De keuken bereidt tongstrelende, innovatieve gerechten met geheel onverwachte smaakexplosies.

Patron Cuisinier Stefan van Sprang* ontvangt in het begin van de avond al zijn gasten hoogstpersoonlijk om hen zelf te informeren over de mogelijkheden van de menukaart, terwijl Chef Egon van Hoof op dat moment zijn verantwoording in de keuken neemt. Later op de avond voegt Stefan zich weer bij de keukenbrigade om tezamen de schitterende smaaknuances te realiseren, die hun creatieve gerechten, sauzen en structuren zo een typische
‘Aan de Poel’ karakteristiek meegeven.

Een maandelijks nieuw menu houdt de keukenbrigade scherp, terwijl sommelier Robbert Veuger er op zijn beurt in slaagt, om maand na maand de wisselende gerechten een prachtige tango met zijn wijnkeuzes te laten dansen. Naast smaakpapillen komt men hier ook ogen tekort. Het warme en chique interieur met veel donkere tinten en glimmende kroonluchters in combinatie met het fenomenale uitzicht over het romantische meertje, laat gegarandeerd een onvergetelijke afdruk in het geheugen van menig gast achter. Reden voor het team van Recepten van Topchefs om beide chefs uit te nodigen voor een, naar later bleek, indrukwekkende kooksessie.

High res fotomateriaal van Stefan van Sprang van restaurant aan de Poel * samen met Egon van Hoof