SUCCESVOLLE MAROKKAANSE MICHELIN CHEF MOHAMMED KOOKT MET FRANSE SLAG

Nagerecht Mohammed El Harouchi
Hoofdgerecht Mohammed El Harouchi
Voorgerecht van Mohammed El Harouchi

Na Parkheuvel, La Rive en Vermeer kookt Mohammed El Harouchi inmiddels drie jaar met veel succes in zijn eigen restaurant Solo in Gorinchem.

Naast een veroverde Michelin ster waardeerde de GaultMilau zijn restaurant door een ‘16’ toe te kennen. Met Mohammeds achtergrond krijgt de Franse keuken een nieuw smakelijk elan. Klassieke gerechten worden gecombineerd met spannende Marokkaanse specerijen. Met heel veel liefde verenigt deze patron cuisinier twee uitgesproken culturen met elkaar. Hierdoor verrijkt hij menu’s op onnavolgbare wijze. Zijn ‘tajine’ in het gepresenteerde menu is van een letterlijk verrassende eenvoud.

Personalia

Naam : Mohammed El Harouchi

Werkervaring

Hotel Gorinchem
Gorinchem

Restaurant Het Veerhuis
Dordrecht

Restaurant De Gieser Wildeman*
Noordeloos

Restaurant Parkheuvel***
Rotterdam

Restaurant Interscaldes**
Kruiningen

Restaurant La Rive**, Amstel Hotel
Amsterdam

Restaurant Vermeer**
Amsterdam

Vanaf 2005 Patron Cuisinier van restaurant Solo*
Gorinchem

High res fotomateriaal van Mohammed El Harouchi van Restaurant Solo*