MEESTERKOK HEIN WILLEMSEN: MOOIE ERVARINGEN SMAAKTEN NAAR MEER

Nagerecht Hein Willemse
Voorgerecht Hein Willemse
Hoofdgerecht Hein Willemse

Er zijn niet veel Topchefs met een zo indrukwekkende C.V. als Meesterkok Hein Willemsen

Hein Willemsen doorliep na zijn vakopleiding bij ‘De Rooi Pannen’ in Tilburg een hele trits gespecialiseerde opleidingen voordat hij in 1986 SVH Meesterkok werd: het hoogst haalbare diploma voor professionele koks. `Ik kan wel zeggen, dat ik erg fanatiek was, in het buitenland werkte en reeds vele mooie ervaringen had gehad. Dat smaakte naar meer, was goed voor je ontwikkeling, maar vormde vooral een unieke uitdaging”.

In allerlei functies werkte Hein Willemsen vanaf 1977 in gerenommeerde restaurants, zoals Hotel Cocagne, De Karpendonkse Hoeve, De Hoefslag en Prinses Juliana. In Luxemburg, Parijs en Cap d’Agde deed hij zijn buitenlandse ervaring op. Hein was jarenlang de persoonlijke Executive Chef tijdens grote Gala diners en buitenlandse reizenN van onze voormalige vorstin Koningin Beatrix. Hein won regelmatig eerste prijzen bij uiterst prestigieuze internationale wedstrijden (zie zijn CV elders op RVTC) en was in een later stadium zelf vaak jurylid. In 1997 begon hij voor zichzelf met restaurant De Hofstee in Bladel. Hij verkocht deze zaak in 2011. Hein stortte zich vanaf dat moment op zijn hobby: het produceren van de beste MosterdDilleSaus in Nederland en wijde omgeving.

De drie gerechten van Meesterkok Hein Willemsen zullen ongetwijfeld door veel bezoekers van de site ReceptenvanTopchefs worden verkozen om zelf te bereiden.

High res fotomateriaal Meesterkok Hein Willemsen