BIJ PATRON CUISINIER JORIS PETERS VAN RESTAURANT AAN DE ZWETH, IS ETEN GENIETEN IN OPTIMA FORMA

Sinds de opening van Aan de Zweth*  in januari 2015 komen gasten van heinde en verre naar Schipluiden om te genieten van zijn gerechten. De Noordzeekrab met curry en kalfstartaar is inmiddels Joris zijn signatuur-gerecht en is niet meer van de kaart weg te denken.

De gastvrije benadering van Anjeta en haar brigade, de relaxte sfeer, het uitzicht over de Delftse Schie en het heerlijk beschutte terras aan de waterkant vergroten de genietfactor en maken het plaatje helemaal af. Binnen één jaar reeds bekroond met een Michelin ster en in 2016 nieuw binnen gekomen op  83 in de ‘Lekker’ Top 100 beste restaurants van Nederland. En sinds 1 januari 2017 trots lid van de Alliance Gastronomique. Indrukwekkende staat van dienst: Joris begon bij De Wolfslaar*, 2e jaar bij restaurant Lauswolt*, 3/4e jaar De Librije***, geslaagd voor de Sterklas en tenslotte 4,5 jaar als sous chef bij Interscaldes**, waarna Aan de Zweth werd overgenomen van Mario Ridder. Geniet van zijn signatuurgerechten.

High res fotomateriaal van Joris Peters restaurant Aan de Zweth*