Laat u inspireren tijdens een kosteloze kookdemonstratie

Bent u zich aan het oriënteren op de aanschaf van inbouwapparaten en heeft u nog niet gekocht? Dan is onze kookdemonstratie in het stoomtheater echt iets voor u!

De Miele Campus in Vianen beschikt over stoomtheaters waar u een kosteloze kookdemonstratie kunt bijwonen. Alle productgroepen zullen aan de orde komen. Na een korte, innovatieve productfilm volgt een uitgebreid praktijkgedeelte waarbij de productadviseur en professionele kok de apparaten zullen laten ‘spreken’. U krijgt een uitgebreide proeverij van hapjes waarbij de kenmerken van de apparaten onderstreept worden. En bent u al bezig met het inrichten van uw keuken, dan kunt u de kookdemonstratie combineren met een afspraak met een van onze adviseurs in het Miele Experience Center. Zij helpen u bij het kiezen van de juiste inbouwapparatuur voor in uw keuken.

Op www.miele.nl/kookdemonstratie is een overzicht weergegeven van de data en tijden waarop de kosteloze kookdemonstraties plaatsvinden.

Voor wie?
De kookdemonstraties zijn bedoeld voor iedereen die zich aan het oriënteren is op de aanschaf van nieuwe inbouwapparaten voor in de keuken.

Door wie?
De kookdemonstraties worden geleid door ervaren productadviseurs en een professionele Miele-kok, die u de vele mogelijkheden van de apparaten demonstreren. U krijgt praktische tips van de Miele-kok, u mag zelf de apparaten uitproberen en u kunt met elke kook- of apparatenvraag bij hen terecht.

Waar?
Voor het bijwonen van een kookdemonstratie kunt u terecht in een van de stoom-theaters bij Miele in Vianen.

Duur
De kookdemonstratie zal ongeveer twee en een half uur in beslag nemen.

Advies op zaterdag
Elke zaterdag (van 11.00-16.00 uur) is in het Miele Experience Center een professionele Miele-kok aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en u diverse gerechtjes uit de apparaten te laten proeven. Wilt u individueel begeleid worden om de juiste keuze te kunnen maken? Dan kunt u ook altijd terecht bij een van de adviseurs in het Miele Experience Center.

Advies op maat
Direct na afloop van de kookdemonstratie of op een nader te bepalen moment heeft u de mogelijkheid om advies op maat te krijgen. Indien u graag advies op maat voorafgaand aan de kookdemonstratie wenst, dan kunt u dit telefonisch bij uw aanmelding doorgeven.

Aanmelden
U kunt zich via onze website www.miele.nl/kookdemonstratie aanmelden of u kunt contact opnemen met de afdeling Klantcontacten, bereikbaar via telefoonnummer (0347) 37 88 88.

Miele Experience Center

In het Miele Experience Center aan de A2 bij Vianen draait alles om de beleving van Miele en haar producten. Over een oppervlakte van maar liefst 3.000 m2 staan voor u alle huishoudelijke apparaten en inbouwapparaten tentoongesteld binnen de was-, woon- en kook

Maandag t/m zaterdag
09.00 tot 17.00 uur

Adres

Miele Nederland B.V.
De Limiet 2
4131 NR Vianen