Recepten van Topchefs

topchefs

RECEPTENVANTOPCHEFS VIERT BEREIKEN VAN 400.000 BEZOEKERS MET DRIE NIEUWE TOPCHEFS

Gerhard Müller, Executive chef bij restaurant De Wanne*/Hotel de Wiemsel in Ootmarsum, Patron Cuisinier Hans de Bont
van restaurant De Moerbei* in Warmond en ‘Coming Man’ Nick Quarz van restaurant ’t Dijkhuysje in Lelystad zijn de
Topchefs van editie 23. Een feestelijke editie, want afgelopen week passeerde het totaal aantal bezoekers vanaf de
startdatum van ReceptenvanTopchefs het magische getal 400.000.

Koppert Cress & Valderrama wensen u opnieuw veel plezier tijdens het bekijken van deze menu's.
Klik op de tekst of foto om naar het menu van onze topchefs van www.receptenvantopchefs.nl te gaan.

Met vriendelijke groet,

Fred ten Kroode, Valderrama Olijf Olie Grand Cru
Alfred Verhagen, Koppert Cress
Jasper van Almenkerk, Hoofdredacteur

Zoals altijd worden deze films u, mits ongewijzigd, te samen met al het
overige beeldmateriaal, vrij van rechten aangeboden. De site ‘Recepten van Topchefs.nl’ 
wordt maandelijks door tien- tot twintigduizend personen bezocht.
Uw eerste bezoek, volg al onze edities en geef u op voor rss via www.receptenvantopchefs.nl. '' u bent bezoeker nummer 800990.
Onze bezoekers zijn voornamelijk hobbykoks en professionele chefs.
Wij verzoeken u vriendelijk om deze nieuwste presentatie in
uw medium bekendheid te geven.